Jouw Verdienmodel bepaalt jouw Succes!

UNIEK IN NEDERLAND:

Mastermind Verdienmodellen Retreat
3-daags event met trainingen, workshops, mentoring, oefeningen met Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano. Lees verder ...

Tijdens deze 3-daagse Mastermind Verdienmodellen Retreat krijg jij inzicht in het vinden van jouw juiste Verdienmodel en het toepassen van dit model.

Het verdienmodel dat jij kiest bepaalt jouw resultaat!

Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano schreven het boek '50 Verdienmodellen' voor jou,
maar ... is het lezen van een boek wel genoeg voor jou?

Tijdens onze jarenlange ondernemerservaringen en het trainen van duizenden mensen is een aantal dingen heel duidelijk geworden:

 • Kiezen voor het verkeerde verdienmodel is kiezen voor armoede
 • Hoe jij naar geld kijkt bepaalt ook welke prijzen jij vraagt
 • Het bepalen van je waarde is essentieel
 • Onrust ontstaat door onrustige financiën
 • Een verdienmodel wordt vaak onbewust gekozen
 • Vooraf calculeren wat je wilt verdienen is nog geen gemeengoed

  Wij weten dat het anders kan. En wij zijn ontzettend gedreven om andere ondernemers ook in te laten zien dat een ander verdienmodel mogelijk is.

  Natuurlijk moet je keuzes maken.

  Misschien moet je uit je comfort zone.

  Kiezen voor ondersteuning en coaching is noodzakelijk en vergroot je professionaliteit.

  Wist je dat jouw verdienmodel NIET alleen over geld gaat?

  Uiteindelijk draait jouw verdienmodel om jouw vrijheid.

  Tijdens dit retreat ontvang jij van Petra Iuliano en Jeanet Bathoorn de kennis over jouw ideale verdienmodel en welke marketingstrategie daarbij hoort. Jij leert het snelste door mee te doen, de opdrachten te maken, te netwerken en besluiten dat je actief aan de slag gaat met je bedrijf. Jij gaat niet langer afwachtend zijn!

  • Resultaat #1: Inzicht in jouw ideale Verdienmodel

   Ontvang de slimste opdrachten voor het bouwen van een sterk bedrijf.  Calculeer met je eigen inkomstenstromen. Business bouwen is inzicht krijgen in jouw cijfers. Het is net zoals een dashboard in het vliegtuig. Jij bent de piloot van jouw business. En als piloot heb je de juiste focus, richting en koers nodig. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je inzicht nodig in jouw cijfers.

  • Resultaat #2 Boek concrete resultaten met jouw businessmodel

   Jouw verdienmodel is in feite een klein onderdeel van jouw businessmodel. Om tot een goed verdienmodel te komen heb je interventies te doen op alle bouwstenen van jouw businessmodel. Als je slimme interventies doet op deze bouwstenen, dan gaat jouw ideale verdienmodel ook echt tot leven komen. Denk bij slimme interventies aan het bepalen van je niche, de verpakking van je aanbod tot een lucratieve dienst of product, de meest passende off- en online marketingstrategie om snel tot meer omzet te komen en het bouwen van salesfunnels waar je minimaal 10x zoveel klanten mee aantrekt vergeleken met wat je nu doet.

   Ook heb je buiten je kaders te denken en heb je vragen te stellen als: Wat doen je concurrenten? Waar zitten de klanten van jouw concurrenten? Op welke trends kan jouw bedrijf inspelen? Waar wil jij bekend om staan?

  • Resultaat #3 Grip op je inkomstenstromen is grip op je leven

   Tijdens deze dag realiseer jij jouw grip op je inkomen. Zo krijg je rust en balans in je leven en dus in je bedrijf. Rust en balans geeft jou energie om stappen te maken en te groeien met jouw bedrijf.

   Je gaat jouw eigen business plan maken met acties die je meteen de volgende dag kan inzetten.

   Je gaat echt leren ondernemen, je ontstijgt het zzp-gedoe en gaat groter denken. Dit levert jou meer klanten en omzet op.

  Over het Verdienmodellen Event: dynamisch, enthousiast, inspirerend, actief. Het onderscheid tussen niche en segmentatie maakte veel duidelijk. Tot nu toe zag ik dat vaak als één geheel. Ik ga meteen verder met gecombineerde verdienmodellen. Ik ben daar al mee bezig maar heb nu veel meer overzicht over de samenhang van de diverse modellen en mogelijkheden.

  Margo Kistemaker
  Coach-trainer in energiewerk, healing en reading bij INEEN
  Paula van Remmen

  Over het event: Inspirerend, verhelderend en motiverend. Ik heb geleerd dat ik dicht bij mezelf en mijn kernwaarden kan blijven. Mijn eigen doel en boodschap naar de doelgroep is deze dag helder geworden.

  Paula van Remmen
  Crossmediaal communicatiemanager bij DVVR Communicatie & Creatie

  Het Verdienmodellen Event was inspirerend, had een goede sfeer en was energiek. Ik heb geleerd verder te kijken dan mijn neus lang is als het om inkomsten genereren gaat. Ik heb nu een beter inzicht in wat ik doe en hoe ik dat doe. Verder merk ik dat de opgedane kennis van het event bij mij nog even moet 'landen'. Als mijn hoofd het weet moet ik het voelen, dan kan ik het toepassen. Dankbaar ben ik met het boek dat mij daarbij gaat helpen.

  Léontine van Geffen-Lamers
  Monumentenfotograaf

  Niet iedereen maakt zich druk om zijn of haar verdienmodel! Jij wel?

  Meld je dan nu aan voor deze 3-daagse Mastermind Verdienmodellen Retreat in 2017 en zorg dat JIJ SLIM ONDERNEEMT!

  Ja, ik wil meer weten over mijn Verdienmodel

  Ik begrijp dat het kiezen van een goed verdienmodel van groot belang is voor mijn bedrijf.

  Ik wil investeren in het succes van mijn bedrijf.

  Ik ben er echt aan toe om mijn mindset over geld aan te pakken.

  Én ik ontvang graag GRATIS het boek '50 Verdienmodellen'

  Ik wil nu echt met mijn verdienmodel aan de slagOmdat mijn bedrijf dat verdient

  Over Jeanet Bathoorn

  Bestseller auteur en social media expert is vanaf 2012 vastbesloten om online ondernemer te worden. Na vele jaren rijden door Nederland om presentaties en incompany trainingen te geven aan duizenden mensen was in 2012 de maat vol.

  Haar boeken zijn ruim 25.000 keer verkocht. Inmiddels heeft ze 5 boeken over social media, online marketing en verdienmodellen gepubliceerd.

  Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media te delen. Zo was ze bij Hart van Nederland, EditieNL, Omroep Max, Ochtendspits en vaak bij BNR Nieuwsradio.

  In 2016 startte zij de opleiding tot VrijheidsOndernemer. Een VrijheidsOndernemer wil locatie onafhankelijk kunnen werken, is betrokken bij zijn/haar bedrijf en is gecommitteerd aan het bouwen van een online bedrijf. Jeanet helpt andere zelfstandigen dit ook waar te maken.

  Ook is zij bestuurslid van de Stichting Women Entrepreneurs Netherlands. Vanuit die rol gaat ze meerdere keren per jaar mee op een internationale handelsmissie.

  Over Petra Iuliano

  Petra heeft ruim 20 jaar ervaring in klantgerichte commerciële functies (Customer service, Marketing en Sales) bij multinationals. Zij heeft als Europese marketeer gewerkt bij AOL Time Warner en Konica Minolta.

  In 2010 startte ze haar bedrijf en haalde de Hogeschool Rotterdam haar binnen om het nieuwe marketingvak Business Model Innovator te ontwikkelen voor 4e jaars studenten Commerciële Economie. Het vak is in 2012 officieel geaccrediteerd door het College van Bestuur.

  In 2012 ontwikkelde zij het Business S.P.I.R.I.T. Blueprint. Met dit 5-stappenplan helpt zij hoogopgeleide ondernemers die werken vanuit hoofd, hart en spirit binnen 6 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

  In februari 2015 sprak zij op het Trendevent van Sprout over Social Selling en later dat jaar was zij op TV te zien bij RTLZ waar zij vertelde over ondernemerschap.

  Petra kan zich met een gerust hart Verdienmodellen Expert noemen.

  Testimonials

  Ronald de Vos Ronald de Vos, Hallo Krimpen!

  Jeanet en Petra zijn echte Power Girls! Tijdens het Verdienmodellen Event kreeg ik het inzicht dat samenwerken echt loont. Na dit event kan ik meer oplossingen vinden om mijn bedrijf te laten groeien.

  Petra Gielen Petra Gielen, Meertens Gielen architecten

  Jeanet en Petra hebben mij geleerd steeds vooruit te kijken, op een no nonsense manier. Door hen ga ik nu doelen durven stellen en evalueren. Als architect wil ik klaar zijn voor de toekomst!

  Georgette van Aart Georgette van Aart, WordPress Expert, E-learning ontwikkelaar bij Bizzyweb

  Goed inzicht gekregen in wat voor "soort" ondernemer ik ben. Daar kan ik nu mijn verdienmodel op gaan kiezen. Ik zie nu dat ik op meerdere manieren mijn kennis kan "vermarkten" door gebruik te maken van de verschillende verdienmodellen. En hiermee ook andere ondernemers blij kan maken (bijvoorbeeld affiliatiemarketing).

  Lyda Bakker Lyda Bakker, ZP-ers helpen met een high-end uitstraling bij Power of Image

  Het Verdienmodellen Event was interactief, inspirerend en werd gegeven met humor. Ik heb geleerd dat ik mijn focus helder maak en dat ik ga plannen. Daarnaast besefte ik mij dat je wel realistisch moet zijn en niet denken dat je het even doet.

  OK, vertel me de praktische zaken

  Algemene informatie over de Mastermind Verdienmodellen Retreat
  30, 31 januari en 1 februari 2017

  Voor wie is deze retreat een must? Het is bedoeld voor zelfstandig (kennis)ondernemers die hun verdienmodel kunnen en willen ombouwen. Jij bent bijvoorbeeld consultant, coach, therapeut, interim manager of trainer. Ook creatieven en ondernemers die een product maken zijn van harte welkom. Wij leren jou een lucratieve business op te zetten.

  Wat is de investering? De normale investering is € 2.997,00 ex btw en per persoon. In 2016 bieden wij deze Verdienmodellen Mastermind Retreat aan voor € 1.997,00 ex btw. Deze investering is inclusief alle trainingen én je eten en verblijf.

  Ontvang ik een GRATIS boek? Ja, iedere deelnemer onvangt GRATIS het exemplaar van '50 Verdienmodellen' ter waarde van € 20,00

  Wanneer vindt deze retreat plaats?
  De retreat vindt plaats op 30, 31 januari en 1 februari 2017.

  Waar vindt deze retreat plaats?
  We zoeken een locatie aan de randen van Nederland. Het is de bedoeling dat je blijft overnachten.

  Hoe ziet deze retreat eruit?
  Zowel Petra Iuliano als Jeanet Bathoorn verzorgen een deel van de retreat. Het is voor jou zeker niet alleen luisteren. Je krijgt meteen opdrachten om aan de gang te gaan. Wij zijn resultaat- en actiegericht.

  En is er nog meer te vertellen?
  Ja, we gaan goed voor je zorgen. LET OP: de investering van deze retreat is inclusief alle workshops en jouw verzorging.

  Mastermind Verdienmodellen Retreat 2017

  Ja, ik ben erbij!

  Ik begrijp dat het kiezen van een goed verdienmodel van groot belang is voor mijn bedrijf. Ik wil investeren in het succes van mijn bedrijf. Ik ben er echt aan toe om mijn mindset over geld aan te pakken. Én ik ontvang graag GRATIS het boek '50 Verdienmodellen'

  BOEK HIER NU JE RETREATOmdat jouw bedrijf dat verdient

  Als je op de betaalknop drukt kun je meteen via een beveiligde omgeving betalen.
  De prijs is inclusief 21% btw.

  Je kunt ook zeker in termijnen betalen.
  Neem daarvoor contact op met ons via info@50verdienmodellen.nl

  Wat zeggen anderen?

  Jenny Protzman

  Jeanet en Petra vertellen met enthousiasme op het Verdienmodellen event. Ik kreeg bevestiging dat gezond verstand en netwerken belangrijk blijven. Na deze dag heb ik de tijd en ruimte gekregen om weer alle dingen op een rijtje te hebben.

  Jenny Protzman, Jenny Protzman Fotografie & Coaching
  Diana Ratering

  Over het event: inzicht, nieuwe ideeën, inspiratie, doorpakken. Ik had al een idee om me als expert te profileren door het in kaart brengen van processen, borgen hiervan en advies voor eventuele verbeterslagen. Dit ga ik nu verder uitwerken. Ik ben begonnen met lezen in het boek en de eerste 3 hoofdstukken gaven me zulke nieuwe inzichten dat ik nu nog beter weet hoe ik mijzelf moet neerzetten.

  Diana Ratering, Virtueel Assistent
  Christel Berkhout

  Het Verdienmodellen Event met Jeanet en Petra gaf inspiratie en energie. Belangrijk inzicht voor mij was het verdienmodel Show me the money (high end pricing) & concentratie. Deze kennis geeft mij zeker handvatten om te verbeteren in ondernemerschap.

  Christel Berkhout, Plannen van de Plank